2013. szeptember 13., péntek

Teljes kerettel rajtol a Kábel SE



Nem indult jól a „hivatalos” szezon a balassagyarmati kézilabdázók számára, mert Csömörön, a Magyar Kupa első fordulójában 24-24-es döntetlent értek el, és így az alacsonyabb osztályú, NB II-es házigazdák jutottak tovább. Kedves László legénységének tehát lesz mit javítania az első bajnoki mérkőzésen, vasárnap, amikor az NB I-es PLER Budapest tartalékcsapatának pestszentlőrinci otthonába látogatnak.
-         Csütörtökön kaptunk egy nagy pofont Csömörön, ami remélem, néhány játékost komolyan észhez térít, és vasárnap már maximális koncentrációval fognak küzdeni a pályán. Ha ez teljesül, akkor kierőszakolhatjuk a győzelmet. Minden idény eleje a tapogatózás jegyében telik, ellenfelünket nem ismerjük igazán, de annyi biztos, hogy fiatal, hajtós, lendületes társaság, és mindenképpen felszívják magukat a szezonkezdetre. A felkészülés során nagyon ritkán tudtunk teljes kerettel edzőmérkőzéseket játszani, talán jó jel, hogy most mindenki rendelkezésre áll – mondotta el Kedves László vezetőedző.
A készülő keret: Síró, Varga Á. (kapusok), Savón, Szabó A., Tihanyi, Kottán, Székely, Pintér, Kajdy, Varga J., Széles, Bán, Danisovszki, Piroska, Bécsi, Petrovszki (mezőnyjátékosok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése