2013. szeptember 29., vasárnap

Rimóci pontrablás a Nagyligetben



Balassagyarmati VSE – Rimóc SE 1-1 (1-0)
Balassagyarmat, 150 néző, v.: Trubin B. (Holecska, Szász)
BVSE: Földi – Benécs (Nagy G.), Smiknya, Gaál, Földvári – Balga, Chikán – Fábri (Petrás), Balaskó (Hodur G.), Szilágyi Á. (Strehó) – Oláh Á. Edző: Mohácsi László.
Rimóc SE: Csampa – Balázs, Jusztin, Rácz I., Bangó N. – Antal, Farkas, Árva, Bangó R. – Vincze (Bangó A.), Márton. Edző: Sebestyén Szilárd.
Gl.: Balaskó,ill. Márton. Sárga lap: Benécs, ill. Antal, Balázs, Bangó N.
Jók: Balga, ill. Csampa, Jusztin, Bangó N., Márton.

Gyönyörű őszi időben, heves támadásokkal kezdett a balassagyarmati csapat. Az első negyedórában szinte beszorította ellenfelét, de a helyzetek kimaradtak. Gaál fejesét védte Csampa, Oláh Á. Szép akció után az oldalhálóba lőtt, Balga bombája pedig a keresztlécen csattant. Aztán megtört a jég: a huszonegyedik percben egy bal oldali szabadrúgást Balaskó a rövid sarokba csavart. Ám a gól nem pezsdítette fel a gyarmatiakat, maradt a meddő mezőnyfölény. A félidő vége felé Oláh növelhette volna az előnyt, de a rimóci kapust kicselezve gyengén gurított, így a védők felszabadíthattak.
A második félidőben tovább folytatódott a macska-egér harc, igaz, nagyobb helyzetek nélkül, a lelkes vendégek, csúsztak-másztak, illetve a hálóőr Csampa sem tétlenkedett.  A cserecsatár Nagy G. kiugrását például vetődve védte. Végül a sok kihagyott lehetőség megbosszulta magát, mert a Rimóc váratlanul egyenlített: a hetvennyolcadik percben Bangó N. szerzett labdát a BVSE térfelének közepén, azonnal megjátszotta Mártont, aki előbb Gaál, majd Földi mellett húzott el, és higgadtan gurított a kapuba. A hátralévő időben mindent egy lapra feltéve rohamozott a házigazda gárda, de ismét csak ordító ziccerig jutottak. A szívós vendégek megérdemelték a pontszerzést.
Mohácsi László: A helyzeteket nem csak kialakítani kell, be is kell rúgni. A játékosaink ma ezt elmulasztották, vagy nagyképűség, vagy felelőtlenség miatt. Súlyos döntéseket kell meghoznunk a jövőben. Gratulálok a rimóciaknak!
Sebestyén Szilárd: Lelkes, csupa szív játékunkkal pontot szereztünk egy erős ellenfél otthonában. És a szerencse sem pártolt el tőlünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése