2013. október 25., péntek

Keleti kézis végeken – A hetedik forduló elé



Ezen a hét végén tovább menetel a három dobogós, akik közül a Törökszentmiklósnak lehet majd a legnehezebb dolga.

Békés – Ózd

A békésiek rendkívül harcos felfogásban, és ügyesen is kézilabdáztak Törökszentmiklóson, és végre Gávai Ferenc is elégedett volt a fiaival. A nagy számok törvénye alapján a lendület folytatódik, és a Viharsarokban nem lesz kohászvárosi örömünnep. Tipp: 1 (30-25).

Hajdúnánás – Eger

Nincs mese, itt már csak kettőn áll a vásár, azaz az Eger-Balmazújváros viaskodásban egyik csapat sem hullajthat indokolatlanul pontokat. Az Egert láttam a Balassagyarmat ellen, kizárt, hogy a Hajdúnánás komoly erőt fejtsen ki ellenük. Tipp: 2 (21-36).

Mizse KC – FTC

A legszorosabb csatának ez ígérkezik. A Fradi támadójátéka mellett a védekezésben is egyre markánsabb, de a lajosmizseieket is egyre nagyobb rendbe szedi Tóth Edmond. Ha csekély mértékben is, de a hazai pálya felé billen itt a mérleg nyelve. Tipp: 1 (28-26).

PLER II. – Gödöllő

A házigazdák csak azért kerültek némiképp hullámvölgybe, mert nagyon erős csapatokkal játszottak az utóbbi hetekben. Most viszont a sereghajtó a következő feladat, és a következő egyben kötelezőnek is minősül. Tipp: 1 (32-23).

Kecskemét – Törökszentmiklós

Egy sok gólt szerző, de egyben sokat is kapó társasághoz érkezik a védekezésben rendkívül erős Törökszentmiklós. A Lókodi-Benke-Miss hármas vezette KTE most is bőven termeli majd a gólokat, de a „török átok” felett nem lesz hatalmuk. Tipp: 2 (29-33).

Balassagyarmat – Balmazújváros

A gyarmatiak játékában az egri kiadós vereség ellenére már fel lehetett fedezni jó jeleket, ám az „új fazon” kialakításához kell még kis idő. A házigazdák tovább gyakorolhatják a gárda összecsiszolását, míg a vendégek a teljes kispadjukat is bevethetik akár. Tipp: 2 (22-31).

Pick II. – Nyíregyháza

A szegediek legutóbbi két meccsükön egyaránt nagy pofonba szaladtak bele, de azt egyaránt szupernehézsúlyú ellenféltől szenvedték el. Most viszont könnyebb rivális érkezik hozzájuk, és van egy sejtésem: gólparádéba torkollik a Tisza-parti vasárnap este. Tipp: 1 (36-25).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése