2011. február 4., péntek

Dioris nem lesz a Kábel SE játékosa



Bár már mindenki úgy harangozta be, a vezetőedző és a klub irányítói is örültek érkezésének, mégsem lesz a Balassagyarmati Kábel SE kézilabdázója Dioris Mateo.
A barna bőrű balkezes játékos még az együttes előző edzőjének, Pribék Istvánnak a közvetítésével került az Ipoly-partiakhoz, s nem csupán szorgalmasan edzett a társasággal, hanem már felkészülési mérkőzéseken is szerepelt, sőt, a legutóbbi megnyert nagyatádi tornán, két meccsen tíz gólt lőtt kábeles színekben.
Derült égből villámcsapásként jött viszont a hír szerdán, hogy a karibi országból származó fiatalember áttette székhelyét Balatonfüredre. A klub vezetői szűkszavúan szóltak a távozásról – „jobb ajánlatot kapott” -, ám a hírek szerint a kézilabdában is egyre inkább eluralkodó módszerrel, nemes egyszerűséggel, sportszerűtlen módon csábították át a huszonkét esztendős kézilabdázót a Magyar Tenger partjára.
A Kábel SE-től származó információk alapján nem marad idegenlégiós nélkül tavasszal a gyarmati legénység, mivel gyorsan felvették a kapcsolatot a Dioris Mateo-val együtt érkezett kubai játékossal.
H.H.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése