2013. december 19., csütörtök

Alsónadrágos szatír Nagyorosziban



Gergelynek azon az estén igencsak „férfias” hangulata lett. Elővette a polcról a szexújságokat, de pár perc lapozgatás után beleunt. Inkább a videó. A régi, kopottra nyűtt VHS-pornókazettát betette a gépbe, de már az sem okozott felüdülést. Nosza rajta, valami élő testiség után kell nézni. Berántotta maga mögött a kertkaput és „vadászatra” indult.
De nem ám kifejlett zsákmányra vágyott. A „gidák” jobban érdekelték. Kisvártatva előbukkant egy magányos gyermek. Gergőnek felcsillant a szeme, hát leszólította. A „megmutatom a bélyeggyűjteményemet” kifejezést ósdi trükknek tartotta, hát másfajta csalogató eszközhöz nyúlt: egy zenei ritkaság dvd-re hívta fel a kislány figyelmét, ami a lakásán meghallgatható. Ez tökéletes csali volt.
Hazaértek, és a dvd gyorsan bele is „csusszant” a lejátszóba. De nyílt a hűtő is. Pálinkával, sörrel öblögette torkát a „jóember”, miközben a férfiassága is igen erőteljesen működésbe jött. Letolta a gatyáját, közösülni kívánt. A kislány azonban erélyesen ellenállt. Gergely elővett egy kést, azzal fenyegetőzött. Egy óvatlan pillanatban azonban a gyermek kiszabadult a szorításból, és elmenekült. A felajzott férfi, úgy, ahogy éppen volt, egy szál alsónadrágban utána. A sötét utcán a kislány folyamatosan segítségért kiáltott. Egy közeli házból egy néni épp kijött, a gyermek odaszaladt hozzá, és elmondta mi történt. Gergely, ezt meglátva, azonnal visszahőkölt és hazaosont. Nemsokára azonban már a zsaruk markában találta magát. Az alsónadrágos nagyoroszi szatír azt az estét már a fogdában töltötte.

Ugyanez a bűncselekmény a rendőrség hivatalos tolmácsolásában:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Gergely 27 éves nagyoroszi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Gergely 2013. december 17-én kora esti órákban Nagyoroszi lakásába csalt egy gyerekkorút. Ez idő alatt a férfi folyamatosan alkoholt fogyasztott, egyre agresszívabbá vált és közösülni próbált a sértettel. A kislány megpróbált ellenállni, azonban az elkövető őt egy késsel fenyegette meg. Ekkor a gyerekkorúnak sikerült magáról a földre löknie K. Gergelyt és ezt kihasználva elmenekült a lakásból. A férfi alsónadrágban szaladt utána, és követését akkor hagyta abba, amikor a gyerek segélykiáltásra egy utcán lévő személy jött ki a házból, akihez odament a kislány segítséget kérni. A bejelentést követően a
Rétsági Rendőrkapitányság járőrei lakásán elfogták és előállították K. Gergelyt, akit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

***

Hozzáteszem, az általam leírt cselekmény csupán a saját „fikcióm”, nem nyomoztam utána, hogyan is történhetett, mert ez a zsaruk dolga. Csupán azért vetettem papírra, mert talán így, ebben a megfogalmazásban olvasmányosabb és érthetőbb, mint az a hivatalos rendőrségi jelentésből leszűrhető lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése