2012. december 14., péntek

Egér a hivatalban




Érdekes körülmény zavarta meg több alkalommal a balassagyarmati képviselő-testület legutóbbi ülését. A második napirendi pont vitája közben hirtelen megszólalt egy riasztó. Dr. Szádóczki Zsolt hatósági osztályvezető azonnal felpattant a székéből, kiment a teremből, és kisvártatva el is hallgatott a „vijjogás”. Az osztályvezető visszatért, de nem sokáig nyugodhatott. Ismét beindult a riasztó, és mehetett újra az útjára, de most már széles mosoly kíséretében nyomta le a díszterem kilincsét. Ez a jelenetsor még kétszer megismétlődött. A második alkalommal Juhászné Gajzinger Ágnes pénzügyi osztályvezető odament Medvácz Lajoshoz, és súgott valamit a fülébe. A polgármester szintén elmosolyodott, és mivel a Gyarmati TV élőben közvetítette a tanácskozást, a tévénézőknek azonnal megmagyarázta az esetet.
-         Ezt a poént nem hagyhatom ki – mondotta – egy egér van az okmányirodában, és ha megmoccan, azonnal beindul az érzékeny riasztó.
Nos, arról nem szól a fáma, hogy azóta megoldódott-e a cincogó állat kontra polgármesteri hivatali dolgozók ügye, de a hátralévő időben, a közmeghallgatás során már egyetlen egyszer sem „vijjogott fel” az ismerős hang.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése