2013. március 17., vasárnap

Elmaradt gyarmati meccsek




Hiába reménykedtek a balassagyarmati kézilabdabarátok, az elmúlt hét végén nem szoríthattak a kedvencekért a Városi Sportcsarnokban.
A március 15-i városi ünnepség alatt terjedt először a hír, hogy elmarad a pénteken délután öt órára kiírt Balassagyarmati Kábel SE – Balmazújvárosi KK NB I/B-s bajnoki mérkőzés. Lombos István, a Nógrád Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, egyben a balassagyarmatiak utánpótlás igazgatója még aznap délelőtt meg is erősítette az információt, azzal a kitétellel, hogy a halasztást a Magyar Kézilabda Szövetségnek is jóvá kell hagynia. Egy órával később Demus Dániel, a Kábel SE technikai igazgatója már azt közölte, hogy a jóváhagyás megtörtént. A balmazújvárosiak a sanyarú időjárási körülményeket látva nem kockáztatták meg a több mint kétszáz kilométeres utat, látva, hogy a hó fogságába eshetnek ők is – az M3-as autópályán.
A két csapat gyorsan meg is egyezett a pótlás időpontjában: így a Kábel SE – Balmazújváros csata március 20-án, szerdán este hét órakor kezdődik a gyarmati sportcsarnokban.
Szombaton késő délután aztán az is eldőlt, hogy a Kiss Árpád VDSE női csapata sem lép pályára az Ipoly-parti létesítményben. A vendég dorogiak jelezték, hogy bár a fővárostól már nyugodtan haladhatnának, de a fuvarozó szolgáltató nem vállalja el a hóhelyzet miatt az utaztatást. Így a lányok – és szurkolóik is – hoppon maradtak. Ennek a mérkőzésnek a hivatalos új időpontja egyelőre nem ismert, a Kiss Árpád VDSE szakosztályvezetésének közlése szerint várhatóan március 30-án tudják majd fogadni a dorogiakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése